2022-05-21   20:50:24
Choose competition:

Choose language:
Swedish English Denmark Finland Slovenia

IKM 2019 Häme/Kaakkois-Suomi, Tampere

Tervetuloa Tampereelle!

AIKATAULU

Perjantai 
Iltajakso klo 18.00, Verryttely klo 16.30-17.45

Lauantai
Aamujakso klo 10.00,  Verryttely klo 8.30-9.50
Iltajakso klo 17.00, Verryttely klo 15.30-16.50 

Sunnuntai
Aamujakso klo 10.00, Verryttely klo 8.30-9.50
Iltajakso klo 16.00 , Verryttely klo 14.30-15.50 

               

YLEISTÄ

Koska uimahalli on kisojen aikana avoinna myös yleisöuimareille, on tärkeää että kilpauimarit käyttävät vain meille merkittyjä pukukaappeja jotka sijaitsevat pukuhuoneiden perällä (N 195-376 ja M 495-676). Allastilaan pääsee vasta kun verryttelyaika alkaa.  Lähtöpäädyn portaikko ei ole uimareiden käytössä eikä lasiovista tai hissin läpi saa kulkea allastilaan.

Pukuhuoneiden kaappeihin ei voi jättää tavaraa säilytykseen yöksi vaan kaikki pukukaapit tulee tyhjentää joka ilta hallilta lähdettäessä. Kaapit tyhjennetään kisapäivän jälkeen ja niihin jääneet tavarat tuodaan kisakansliassa oleviin löytötavaralaatikoihin.

Lauantaina ja sunnuntaina halliin pääsee sisään klo 8.00. Jaksojen välisellä tauolla saa olla hallilla, mutta ei altaassa.

KATSOMOTILAT

Alakatsomo on ainoastaan uimareiden ja valmentajien käytössä.  Allasalueella liikutaan ainoastaan sisäjalkineissa. Yläkatsomo on yleisön käytössä. Yläkatsomon porrasalueet tulee pitää vapaana ja tyhjinä. Kaiteelle ei saa ripustaa mitään. 

LÄHTÖLISTAT / AIKATAULU

Aikataulut päivitetään kisajaksolle, peruutusten jälkeen, Kisojen aikataulu on viitteellinen ja seurojen tulee seurata kuulutuksia sekä kilpailujen etenemistä. Ajantasaiset lähtölistat ovat paperiversioina nähtävillä allastilassa seinällä ja yläkerrassa katsomon takana olevalla seinällä. LiveTimingin on käytössä koko kisan ajan.

VIESTIJOUKKUEET JA PERUUTUKSET

Kilpailijan tai viestijoukkueen osanotto yhteen tai useampaan lajiin voidaan peruuttaa. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Ilmoittautumisajan päättymiseen asti peruutus tehdään Tempuksessa. Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai sähköisessä peruututsohjelmassa kilpailun järjestäjälle tuntia ennen kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä.

Myöhemmin kuin tuntia ennen jakson alkua tehdystä peruutuksesta kilpailun järjestäjä perii kolminkertaisen starttimaksun suuruisen peruutusmaksun (21 €). Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu (63 €), eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin, myöskään viestiin.

Jos viestijoukkueiden kokoonpanoon tai uintijärjestyksiin tulee muutoksia myös niistä pitää ilmoittaa viimeistään tuntia ennen kunkin jakson alkua.

UIMAREIDEN JÄRJESTÄYTYMINEN

Kokoontuminen kaikkiin startteihin tapahtuu laajennusosan puolella, hyppyaltaiden vieressä. Uimarin tulee olla järjestäytymispaikalla 15 minuuttia ennen omaa eräänsä. Uimareiden on huomioitava, että 25 m allas on yleisöuimareiden käytössä ja uimareiden on pysyttävä laajennusosassa heille aidatulla alueella häiritsemättä yleisöuimareita.
Uinnin jälkeen poistuminen allasalueelta tapahtuu vain katsomon puolelta.  Kilpailuissa on käytössä ns. ylilähetys.

 

PALKINTOJEN JAKO

Aluekilpailuissa jaetaan mitalit ainoastaan ikäsarjoissa, jotka eivät kilpaile Lyhyen radan Ikäkausimestaruusuinneissa. Näissä lajeissa jaetaan 3 parhaalle mitalit jokaisessa aluekilpailussa sekä 8 parasta uimaria kansallisesti saa diplomin. Diplomit toimitetaan jälkikäteen postitse.

 IC Control LiveTiming

Welcome to IC Control LiveTiming. Here you're able to follow swimming competition live in front of your computer. Go to LIVE to folow the scoreboard in realtime. There you will be able to see all splittimes and other information during the race only 1-2 seconed after each turn or finish.

After an event has been finished, you can go and check the official results from the event.

This site also includes an archive where you can find old competitions that have been used with LiveTiming in the past and also upcoming competitions here on IC Control LiveTiming.Chosen competition:

IKM 2019 Häme/Kaakkois-Suomi

Image

Other ongoing competitions:

Hela-uinnit

ImageTervetuloa Turkuun!

Fynske Børnemesterskaber

ImageVelkommen til Fynske Børnemesterskaber 2022

Her kæres de bedste børne-svømmere på Fyn

Image
LiveTiming iPhone Banner

LiveTiming iPhone Banner