2022-12-09   21:28:18
Valitse kilpailu:

Valitse kieli:
Swedish English Denmark Finland Slovenia

IKM 2019 Häme/Kaakkois-Suomi, Tampere

Tervetuloa Tampereelle!

AIKATAULU

Perjantai 
Iltajakso klo 18.00, Verryttely klo 16.30-17.45

Lauantai
Aamujakso klo 10.00,  Verryttely klo 8.30-9.50
Iltajakso klo 17.00, Verryttely klo 15.30-16.50 

Sunnuntai
Aamujakso klo 10.00, Verryttely klo 8.30-9.50
Iltajakso klo 16.00 , Verryttely klo 14.30-15.50 

               

YLEISTÄ

Koska uimahalli on kisojen aikana avoinna myös yleisöuimareille, on tärkeää että kilpauimarit käyttävät vain meille merkittyjä pukukaappeja jotka sijaitsevat pukuhuoneiden perällä (N 195-376 ja M 495-676). Allastilaan pääsee vasta kun verryttelyaika alkaa.  Lähtöpäädyn portaikko ei ole uimareiden käytössä eikä lasiovista tai hissin läpi saa kulkea allastilaan.

Pukuhuoneiden kaappeihin ei voi jättää tavaraa säilytykseen yöksi vaan kaikki pukukaapit tulee tyhjentää joka ilta hallilta lähdettäessä. Kaapit tyhjennetään kisapäivän jälkeen ja niihin jääneet tavarat tuodaan kisakansliassa oleviin löytötavaralaatikoihin.

Lauantaina ja sunnuntaina halliin pääsee sisään klo 8.00. Jaksojen välisellä tauolla saa olla hallilla, mutta ei altaassa.

KATSOMOTILAT

Alakatsomo on ainoastaan uimareiden ja valmentajien käytössä.  Allasalueella liikutaan ainoastaan sisäjalkineissa. Yläkatsomo on yleisön käytössä. Yläkatsomon porrasalueet tulee pitää vapaana ja tyhjinä. Kaiteelle ei saa ripustaa mitään. 

LÄHTÖLISTAT / AIKATAULU

Aikataulut päivitetään kisajaksolle, peruutusten jälkeen, Kisojen aikataulu on viitteellinen ja seurojen tulee seurata kuulutuksia sekä kilpailujen etenemistä. Ajantasaiset lähtölistat ovat paperiversioina nähtävillä allastilassa seinällä ja yläkerrassa katsomon takana olevalla seinällä. LiveTimingin on käytössä koko kisan ajan.

VIESTIJOUKKUEET JA PERUUTUKSET

Kilpailijan tai viestijoukkueen osanotto yhteen tai useampaan lajiin voidaan peruuttaa. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Ilmoittautumisajan päättymiseen asti peruutus tehdään Tempuksessa. Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai sähköisessä peruututsohjelmassa kilpailun järjestäjälle tuntia ennen kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä.

Myöhemmin kuin tuntia ennen jakson alkua tehdystä peruutuksesta kilpailun järjestäjä perii kolminkertaisen starttimaksun suuruisen peruutusmaksun (21 €). Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu (63 €), eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin, myöskään viestiin.

Jos viestijoukkueiden kokoonpanoon tai uintijärjestyksiin tulee muutoksia myös niistä pitää ilmoittaa viimeistään tuntia ennen kunkin jakson alkua.

UIMAREIDEN JÄRJESTÄYTYMINEN

Kokoontuminen kaikkiin startteihin tapahtuu laajennusosan puolella, hyppyaltaiden vieressä. Uimarin tulee olla järjestäytymispaikalla 15 minuuttia ennen omaa eräänsä. Uimareiden on huomioitava, että 25 m allas on yleisöuimareiden käytössä ja uimareiden on pysyttävä laajennusosassa heille aidatulla alueella häiritsemättä yleisöuimareita.
Uinnin jälkeen poistuminen allasalueelta tapahtuu vain katsomon puolelta.  Kilpailuissa on käytössä ns. ylilähetys.

 

PALKINTOJEN JAKO

Aluekilpailuissa jaetaan mitalit ainoastaan ikäsarjoissa, jotka eivät kilpaile Lyhyen radan Ikäkausimestaruusuinneissa. Näissä lajeissa jaetaan 3 parhaalle mitalit jokaisessa aluekilpailussa sekä 8 parasta uimaria kansallisesti saa diplomin. Diplomit toimitetaan jälkikäteen postitse.

 IC Control LIVETIMING

Tervetuloa IC Controllin LiveTiming. Täältä voit valita uintikilpailuja katsoaksesi niitä suorana tietokoneeltasi. Mene Live-kohtaan päästäksesi suoraan kilpailuun, josta voit nähdä kilpailun tulokset väliaikoineen ja muut kisoja koskevat tiedot. Ajat tulevat noin 1-2s joka vaihdon ja maaliintulon jälkeen.

Lajin päättymisen jälkeen, löytyy tulokset niistä lajeista tähän mennessä, jotka kilpailusta on lähetetty.

Sivu sisältää myös arkiston, missä on kaikki aikaisemmat Livetiming kilpailut. Voit selata vanhojen kilpailujen sijoituksia ja väliaikoja.Valittu kilpailu:

IKM 2019 Häme/Kaakkois-Suomi

Image

Muut ajankohtaiset:

Åkeshov invitational 2022

Välkommen till Åkeshov invitational 10-11dec 2022

Puurovinstat 2022 (seurakilpailut)

ImageKisatunnelmaa ja joulupuuroa on tarjolla uimareille, valmentajille ja toimitsijoille kauden päätöskisassa
Hakunilan uimahallissa lauantaina 10.12.2022 klo 17:30 alkaen.

Image
LiveTiming iPhone Banner

LiveTiming iPhone Banner